top of page

DIGITALNA TRANSFORMACIJA

ZAŠTO SE TRANSFORMIRATI?

Pojam "digitalna transformacija" toliko je čest posljednjih godina da je već postao standardnim dijelom poslovnog rječnika. Dapače, toliko je čest da se nerijetko i krivo koristi te time dobiva negativnu konotaciju. Digitalna transformacija tako često pokriva sve iole digitalne usluge, od digitalnog marketinga i izrade web shopa, pa do uvođenja individualnih IT rješenja poput ERP ili CRM sustava.

U Best Advisory-u smatramo kako digitalna transformacija označava temeljitu promjenu poslovanja omogućenu digitalnim tehnologijama, a s ciljem poboljšanja performansi poslovanja i prilagodbe okruženju koje se stalno i brzo mijenja. Takva holistička transformacija obuhvaća sve segmente poslovanja, a u svojim ju projektima volimo jasno podijeliti na sljedećih 5 područja:​

Digitalna transformacija

procesi

organizacija

digitalizacija

poslovni model

kultura

USLUGE

Uz holističke projekte digitalne transformacije, provodimo i uže, specijalizirane projekte kojima brzo ostvarujemo opipljivu korist za naše klijente.

Digitalna strategija

DIGITALNA STRATEGIJA
I PLAN DIGITALNE TRANSFORMACIJE 

Digitalna strategija čini okosnicu budućeg poslovanja i poslovnog planiranja velikog broja poduzeća te je time jedan od osnovnih strateških dokumenata. Kao takva, ona je integrirana sa širom poslovnom strategijom, a nužno sadržava i specifične aktivnosti provedbe digitalne transformacije.

RPA

UPRAVLJANJE PROMJENAMA I RAZVOJ ORGANIZACIJSKE KULTURE

Ova usluga je ključna jer se fokusira na pripremu i prilagodbu zaposlenika i organizacijskih struktura za promjene koje donosi digitalna transformacija. Uključuje razvoj pristupa koji promiču inovativnu kulturu, otvorenost prema novim idejama, te prihvaćanje i efikasno upravljanje promjenama. Time se osigurava spremnost i sposobnost zaposlenika za nove strategije i inovacije u praksi, što je ključno za uspjeh bilo koje digitalne transformacije.

Design Thinking

INOVACIJE I
DESIGN THINKING

Od ideje te izrade poslovnih i funkcionalnih zahtjeva za nove digitalne proizvode, pa sve do vođenja inovacijskih projekata korištenjem Design Thinking metodologije ili uvođenja inovacijskih sustava u  organizacije - u svojim smo karijerama obučili stotine stručnjaka te razvili desetke proizvoda i usluga, a to ćemo iskustvo rado iskoristiti za vašu sljedeću inovaciju.

Kontakt:

Petrovaradinska 7/7
10090 Zagreb, Hrvatska

+385 99 8075 658​

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube
  • Instagram

Zahvaljujemo se što ste nas kontaktirali, potruditi ćemo se brzo vam odgovoriti!

bottom of page