top of page

ODGOVORNO I ODRŽIVO POSLOVANJE

ODGOVORNOST ILI ODRŽIVOST?

Društveno odgovorno te održivo poslovanje međusobno su komplementarni pojmovi, a predstavljaju nastojanje organizacije da svijet učini boljim mjestom: socijalno, ekološki ili na kakav treći način. Kako bi takvo nastojanje urodilo plodom, ono mora biti utkano u samu srž poslovanja - temeljne vrijednosti, poslovnu strategiju te mikropravila i procedure svakodnevnog operativnog posla.

Da to nisu samo floskule pokazuje i činjenica da se na razini Europske Unije uz financijske izvještaje uvodi i obavezno nefinancijsko izvještavanje. Točnije, godišnji ESG izvještaji (eng. environmental, social and governance) koji bi u nadolazećem periodu mogao postati obavezan i za mala te srednja poduzeća.

USLUGE

Konstantno prilagođavamo svoje usluge potrebama naših klijenata, pomažući im navigirati digitalnom i zelenom tranzicijom. Ukoliko usput možemo pomoći napraviti svijet boljim mjestom, odlično!

Strategija održivosti

STRATEGIJA ODRŽIVOSTI

Održivost ne dolazi sama, nju se planira i na njoj se radi. Upravo stoga pomažemo našim klijentima osmisliti konkretne načine poticanja održivosti njihovih poslovanja te ih uvrstiti u širi pogled budućeg poslovanja i poslovne strategije.

ESG

NEFINANCIJSKO 
IZVJEŠTAVANJE (ESG)

Uz one financijske, i nefinancijski su izvještaji sve češća želja i potreba naših klijenata. Iako još uvijek nisu propisana kao nužna, ovakva izvješća menadžerima pomažu osustaviti napore društveno odgovornog poslovanja, istovremeno investitorima pojašnjavajući koji neopipljivi elementi njihovu organizaciju čini izvrsnom.

Zelena transformacija

ZELENA TRANSFORMACIJA

Već nekoliko godinama koračamo u smjeru zelene tranzicije prema dekarboniziranom i ekološki prihvatljivom gospodarstvu, a taj je cilj osnažen i u novoj industrijskoj strategiji za Europu ali i u Nacionalnom planu otpornosti i opravka republike Hrvatske (NPOO). Svojim klijentima stoga pomažemo shvatiti njihovu ulogu u održivosti gospodarstva Hrvatske i regije. 

Kontakt:

Petrovaradinska 7/7
10090 Zagreb, Hrvatska

+385 99 8075 658​

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube
  • Instagram

Zahvaljujemo se što ste nas kontaktirali, potruditi ćemo se brzo vam odgovoriti!

bottom of page